De Opruimspecialist

Professional organizing

Contact

Linda Groen MRPO® , 06-234 91 062
mail@opruimspecialist.nl

Voor en na foto's


Deel een la in met bakjes om te voorkomen dat hij vol losse spullen ligt die iedere keer verschuiven bij het openen en dichtdoen van de la

“Eén keer per maand een afspraak bij mij thuis om me bij de les te houden en de rest van de maand controle via de cloud. Ik vind dit een ideale oplossing.”
Meneer heeft erg veel moeite met het bijhouden van zijn administratie. Verschillende afspraken om bij hem thuis de post door te nemen en de papieren te archiveren verlopen moeizaam. Meneer is op zoek naar een structurele oplossing voor het openen van de post, daarop actie ondernemen en de boekhouding op tijd en geordend aanleveren bij de accountant. Hij werkt in de IT-sector en bedenkt zelf een systeem waarbij hij zijn post scant en opslaat in de cloud, zodat De Opruimspecialist op elk moment kan controleren of hij bij is met betalingen en taken die hij uit moet voeren. Bijkomend voordeel is dat de hele administratie op deze manier gedigitaliseerd is en daardoor zonder moeite en op tijd aan te leveren is bij de accountant.
Terug naar de lijst

 
Door plannen is tijd niet iets wat me overkomt, maar iets waar ik zelf keuzes bij kan maken.

Mevrouw K.

Lees hier mijn columns

Wat een bende!
Lees mijn boek over de oorzaak van rommel.

Opgebrand en uitgeblust
Lees mijn boek over de lessen van burn-out.

Lesboek voor het mbo, over de basis van organizen: Professional organizing, je leven op orde