De Opruimspecialist: bedrijf & ondernemer

De Opruimspecialist is in 2006 opgericht door Linda Groen, Master Register Professional Organizer® (MRPO), auteur van de boeken 'Wat een bende!', 'Professional organizing, je leven op orde' en 'Opgebrand en uitgeblust' en columnist (Lees hier de columns). Linda is lid van de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO). Ze hanteert in haar werk de NBPO Beroepscode.
 
Missie van De Opruimspecialist
Mensen helpen om structuur en overzicht te krijgen in hun leven en hun omgeving zodat ze ruimte krijgen in hun hoofd en minder stress ervaren.
Inschrijfnummer bij de Kamer van Koophandel (Amsterdam) 34252881.
 
Linda Groen Na het succesvol voltooien van haar opleiding aan de Hogeschool voor Economische Studies, heeft Linda ruim zeven jaar gewerkt als Office Manager en Marketing Associate in de IT-, film- en financiële sector. Organiseren, structureren en opruimen zit haar in het bloed. Ze heeft ondervonden dat een opgeruimd huis een opgeruimd leven tot gevolg heeft. Structuur en overzicht verminderen stress. Dit wil ze graag overbrengen op anderen. Linda stelt zich ten doel samen met u te achterhalen wat de oorzaak is van de chaos of de onoverzichtelijkheid in uw leven, zodat ze haar advies daarop kan laten aansluiten. Ze hoopt dat haar persoonlijke benadering leidt tot een vruchtbare samenwerking waarbij uw situatie centraal staat. Ze kan u ondersteunen door te fungeren als luisterend oor, vertrouwenspersoon, planner, stok achter de deur of houvast. Ze levert maatwerk: u bepaalt wat er gebeurt en uw wensen bepalen het plan van aanpak. Linda werkt op basis van vertrouwen en wederzijds respect. Ze gaat respectvol om met gevoelige en vertrouwelijke informatie. Vanzelfsprekend is uw privacy gewaarborgd.

 
Je bent onmisbaar.

Mevrouw O.