Opgebrand en uitgeblust

Wat een bende!In dit zeer persoonlijke boek doe ik aan de hand van dagboekfragmenten uit de doeken wat een burn-out met je doet. Door deze dagboekfragmenten af te wisselen met mijn visie van nu, komt naar voren wat ik geleerd heb van deze moeilijke periode in mijn leven.In 1999 raakte ik burn-out. Ik nam ontslag in de hoop dat de stress waar ik al maanden last van had minder zou worden. Het was een zware periode. Ik was moe, had nergens energie voor en huilde veel. Ik was tevens met mezelf in gevecht, want ik wilde zo graag werken en kon dat niet. Mijn lichaam liet me in de steek. Ook was ik figuurlijk in gevecht met artsen en andere hulpverleners die me niet leken te begrijpen. In de jaren na mijn burn-out ging ik nogmaals de fout in. Ik raakte overspannen. Dat was een klap voor me, omdat ik dacht dat ik geleerd had van mijn burn-out. Ik nam weer ontslag en besloot toen ik weer hersteld was mijn eigen bedrijf te beginnen. In de afgelopen jaren kwam ik steeds meer mensen tegen die tegen dezelfde stressvolle zaken aanliepen. Zelf ben ik anders gaan leven en denken na mijn burn-out. Dit boek vertelt daarover.Dit boek is bedoeld voor mensen die (bijna) overspannen of burn-out zijn. Zij zullen zich herkennen in mijn verhaal en hopelijk hoop putten uit mijn boek.
Dit boek is ook geschreven voor naasten en hulpverleners, zodat ze kunnen lezen wat een burn-out met je doet en hoe je iemand die burn-out of overspannen is kunt helpen.

InkijkexemplaarReacties van lezers:

  • Ik heb gehuild en gelachen tijdens het lezen van dit boek.
  • Ik ben onder de indruk. Indringend, aangrijpend en vooral gedurfd om je zo kwetsbaar op te stellen.
  • Leest als een trein en doet je iemand met een burn-out begrijpen!
  • Levenslessen liggen voor het oprapen.
  • Wow, aangrijpend, kwetsbaar, herkenbaar en heftig. Ik heb het boek in één ruk uitgelezen...een aanrader voor iedereen die een burn-out had, heeft of niet wil krijgen.
  • Ik ben onder de indruk van het boek. Je durft je zo eerlijk en kwetsbaar bloot te geven.Bestellen

 
Opruimen is een kunst.

De heer H.