De Opruimspecialist

Professional organizing

Contact

Linda Groen MRPO® , 06-234 91 062
mail@opruimspecialist.nl

Voor en na foto's


Maak van opruimen een leuke bezigheid door tijdens het opruimen naar uw favoriete muziek te luisteren

Opruimen zit Linda Groen in 't bloed
Linda Groen, geboren en getogen in de Watergraafsmeer, ruimt al bijna haar hele leven op. 'Opruimen is voor mij een tweede natuur. Ik heb er m'n job van gemaakt.'
Vorig jaar richtte Linda Groen de eenmanszaak 'De Opruimspecialist' op. 'Wilt u opruimen, maar weet u niet waar u moet beginnen? De Opruimspecialist kan u helpen!', zegt ze met overtuiging. Inmiddels heeft ze veel ervaring met het helpen van mensen met het opruimen van hun woon- en bergruimte. Ze geeft ook advies over het ordenen van hun bureau en de administratie.
Linda Groen heeft zelf ervaren dat een opgeruimd huis stressverlagend werkt. Ze wil dit graag overbrengen op haar klanten zodat zij zelf kunnen ondervinden dat ze door op te ruimen ook meer ruimte in hun hoofd krijgen.
'De klant ruimt zelf op, want ik kan niet voor een ander beslissen wat bewaard moet worden en wat weg kan. Opruimen kan emotioneel zijn. De klant moet daarom de tijd nemen om spullen stuk voor stuk te bekijken en te beslissen wat ermee moet gebeuren.'
Samen met de klant zoekt ze eventueel een nieuwe eigenaar voor de spullen. 'Opruimen betekent namelijk heel vaak weggeven in plaats van weggooien. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een goed doel of een tweedehandswinkel', aldus de Opruimspecialiste.
De Opruimspecialist heeft meerdere klanten in de Watergraafsmeer, maar werkt in principe in heel Amsterdam. Ze heeft ook contacten met zorgorganisaties die regelmatig haar hulp inschakelen voor hun cliënten.

Terug naar het overzicht

Gepubliceerd: 
De Digitale Meerbode, 28 maart 2007

 
Door plannen is tijd niet iets wat me overkomt, maar iets waar ik zelf keuzes bij kan maken.

Mevrouw K.

Lees hier mijn columns

Wat een bende!
Lees mijn boek over de oorzaak van rommel.

Opgebrand en uitgeblust
Lees mijn boek over de lessen van burn-out.

Lesboek voor het mbo, over de basis van organizen: Professional organizing, je leven op orde

Bestel hier boeken bij
De Opruimspecialist.