Opruimadvies

De Opruimspecialist adviseert en ondersteunt u bij:

 • het opruimen van uw woonruimte
  van huiskamer tot slaapkamer en van badkamer tot keuken;
 • het opruimen van uw bergruimte
  kasten, kelder, zolder, garage, schuur, berging, opslagruimte;
 • het ordenen van uw werkplek
  bureau, kantoor, bedrijfsruimte;
 • het systematiseren van uw administratie
  postverwerking, archief.

 
Professional organizing is orde scheppen in een chaotische situatie. Door het hoge leeftempo en doordat we tegenwoordig overspoeld worden met informatie, kunt u het overzicht kwijtraken. De Opruimspecialist werkt samen met de klant aan een opgeruimde omgeving. Door een opgeruimde omgeving heeft u minder last van stress, omdat u geen tijd verdoet aan eindeloos zoeken naar uw spullen. Als u uw zaken op orde heeft verloopt uw leven overzichtelijker.
Om van De Opruimspecialist te horen wat professional organizing is, klikt u hier.
 

Tijdens een eerste telefonisch gesprek bepaalt De Opruimspecialist in overleg met u of het nodig is vrijblijvend een afspraak op locatie te maken. Tijdens een afspraak bij u op locatie bekijkt De Opruimspecialist de situatie ter plekke.
Naar aanleiding van het eerste telefonische gesprek en/of de vrijblijvende afspraak kan De Opruimspecialist voor u een voorstel maken met betrekking tot de uit te voeren opdracht, de gemaakte afspraken en het tarief. Als u akkoord gaat met het voorstel kan de eerste afspraak gemaakt worden en ontvangt u de overeenkomst van opdracht ter ondertekening.

  Er zijn verschillende mogelijkheden voor begeleiding van De Opruimspecialist:
 • bij u op locatie;
 • via Skype of telefonisch;
 • via e-mail en/of sms/Whatsapp;
 • een combinatie van de bovenstaande mogelijkheden.

De uitvoering van de opdracht is maatwerk. Dit betekent dat De Opruimspecialist rekening houdt met uw wensen en ideeën. Opruimen gebeurt samen met u, omdat alleen u kunt beslissen wat er met uw spullen moet gebeuren. De Opruimspecialist heeft hierin een adviserende en ondersteunende rol.
Enkele maanden na het voltooien van de opdracht zal De Opruimspecialist contact met u opnemen om te verifiëren of het opruimen tot blijvend resultaat geleid heeft.
 
Resultaten opruimadvies

 
Ik heb veel aan je ideeën en tips.

Mevrouw B.