De Opruimspecialist

Professional organizing

Veel mensen starten een eigen bedrijf. De redenen om dit te doen zijn legio: goed te combineren met het ouderschap, een creatieve uitlaatklep, flexibiliteit. En wat levert het op? Vrijheid, maar ook meer ballen in de lucht. Het vereist discipline, hard werken en een goed doordacht ondernemingsplan om succesvol te worden en te blijven. Prioriteiten stellen is belangrijk, evenals tot actie overgaan.
De Opruimspecialist adviseert en ondersteunt u bij:

 • het opstellen en verfijnen van uw ondernemingsplan;
 • het stellen van haalbare doelen;
 • het plannen van uw werkzaamheden;
 • het ordenen en structureren van uw bedrijfsadministratie;
 • timemanagement.

 
Professional organizing is focussen op en toewerken naar een gewenste situatie in de (nabije) toekomst. De Opruimspecialist werkt samen met u aan de toekomst van uw bedrijf. Door een goed doordacht ondernemingsplan op te stellen, kunt u inspelen op marktbehoeften. Door uw bedrijfsplannen stap voor stap en doelbewust uit te voeren, bouwt u aan uw succes.
 

 
Tijdens een eerste telefonisch gesprek bepaalt De Opruimspecialist in overleg met u of het nodig is een afspraak op locatie te maken. Tijdens een afspraak bij u op locatie bespreekt en bekijkt De Opruimspecialist de situatie ter plekke.
Naar aanleiding van het eerste telefonische gesprek en/of de eerste afspraak kan De Opruimspecialist voor u een voorstel maken met betrekking tot de uit te voeren opdracht, de gemaakte afspraken en het tarief. Als u akkoord gaat met het voorstel kan de eerste afspraak gemaakt worden en ontvangt u de overeenkomst van opdracht ter ondertekening.

  Er zijn verschillende mogelijkheden voor begeleiding van De Opruimspecialist:
 • bij u op locatie;
 • via Skype of telefonisch;
 • via e-mail en/of sms;
 • een combinatie van de bovenstaande mogelijkheden.

Bedrijfsadvies kan heel goed via Skype en e-mail gegeven worden; dit kost minder tijd dan afspraken op locatie en daar hangt een lager prijskaartje aan.
De uitvoering van de opdracht is maatwerk. Dit betekent dat De Opruimspecialist rekening houdt met uw wensen en ideeën. Structuur aanbrengen en overzicht krijgen gebeurt samen met u, omdat alleen u kunt beslissen wat er moet gebeuren. De Opruimspecialist heeft hierin een adviserende en ondersteunende rol.
Enkele maanden na het voltooien van de opdracht zal De Opruimspecialist contact met u opnemen om te verifiëren hoe het met u en uw bedrijf gaat.
 
De Opruimspecialist kan u eventueel doorverwijzen naar een goede belastingadviseur of accountant.
Resultaten bedrijfsadvies

 
Je inspireert mij.

Mevrouw M.-L.

Lees hier mijn columns

Wat een bende!
Lees mijn boek over de oorzaak van rommel.

Opgebrand en uitgeblust
Lees mijn boek over de lessen van burn-out.

Lesboek voor het mbo, over de basis van organizen: Professional organizing, je leven op orde